Start Gambar tomboy same wanita tulen ajar romen

Gambar tomboy same wanita tulen ajar romen

A tiny range he produced with cult French brand APC in July sold out almost instantly.

Perhaps this Vuitton boycott is the latest step towards that.

Today, as ussual, kol 7am aku ngan hubby dah ada kat mamak, breakfast sesama. Dah order 2 roti telur, pastu masing-masing makan mihun goreng lagi. Maybe kalau malam, sejuk and view pun cantik sket kot. Laki aku pulak memang nyata dan jelas takut tempat tinggi.

Balik umah, aku layan Kabhi Kushi Kabhi Gham yang dah lebih seploh kali aku tengok, dan balik-balik nangis part yang sama. Sangat feeling okkkk tengok Shah Rukh Khan berlakon. Tengahari, gi Ampang, wedding opismate hubby aku, yang jugak junior dia kat Japan dulu. Kepala aku dah cukup pusing nak masuk KL, ni kau gi ajak aku pusing-pusing KL bagai.

Dengan mudahnya diorang dapat tunjuk dan membuatkan betapa murahnya maruah anak2 gadis melayu kita biarpun elok bertudung dan berbaju labuh.

Memang la satu Mesia tau orang tu dah kawen, so takyah la ko nak narrow down kan the story kasik orang lain lebih faham. ting-ting, main tembus-tembus tembok badan budak laki, yang pompan pulak berguling-guling siap masuk celah kangkang pastu budak laki semua tengok je pompan-pompan ni bertonggeng-tonggeng kat situ, pastu main ikat-ikat sari. Aku tak suka la diorang buat gimik bawak parents naik atas pentas when they know Aswad takde mak bapak. Tapi boleh tak jangan gunakan isu ni untuk raih undi? Astro la ni, takde isu lain ke ko nak create attention? Tapi bila isu-isu leleh ni timbul, undi kesian tu yang akan mengatasi objektif sebenar program ni. Terkesima jugak dengan keputusan tu walaupun aku bukan penyokong dia.

Boleh tak sesaper bagitau aku, apekah perlunya budak-budak AF ni main hopscotch Dia takde mak bapak pun bukannya dia skang umur 7 tahun, dah 27 tahun dah pun. Tak dinafikan memang sedih kalau mak bapak dah takde kan. This is a vocal and performance-based competition okkkkk. Aku takde la sakit hati dengan Aswad tu, memang takde rasa apa pun. Aku kagum jugak finally dia boleh jugak perform ok malam tadi. Kadang-kadang orang tu tone bagus, tapi tak pandai perform, OUT.

Ada masa kami BERBARIS dan BERPAKAT, banyak masa kami LUDAH semuanya. Aku rasa ramai yang dah tahu yang K-Pop itu anjing, tapi sewaktu artis K-Poop ini buat persembahan kat Malaysia, ia membuktikan lagi bahawa K-Pop itu budaya yang teruk dan merosakkan anak2 gadis kita.